Legalitat i privacitat

Avis legal

La utilització d'akaceramica.com atorga la condició d'Usuari d'akaceramica.com, bé sigui persona física o jurídica i obligatòriament implica l'acceptació completa, plena i sense reserves de totes i cadascuna de les clàusules i condicions generals incloses a l'Avís Legal. Si l'Usuari no està conforme amb les clàusules i les condicions d'ús d'aquest Avís Legal, s'abstindrà d'utilitzar akaceramica.com. Aquest Avís Legal està subjecte a canvis i actualitzacions de manera que la versió publicada per akaceramica.com pot ser diferent en cada moment en què l'Usuari accedeixi al Portal. Per tant, l'Usuari ha de llegir l'Avís Legal totes i cadascuna de les ocasions en què accedeixi a akaceramica.com.

A través d'akaceramica.com, akaceramica.com facilita a l'Usuari l'accés i la utilització de diversos continguts publicats per Internet per akaceramica.com o per tercers autoritzats.

L'Usuari està obligat i es compromet a utilitzar akaceramica.com i els Continguts de conformitat amb la legislació vigent, l'Avís Legal, i qualsevol altre avís o instruccions posats en el seu coneixement, ja sigui per mitjà d'aquest avís legal o qualsevol altre lloc dins dels continguts que conformen akaceramica.com, com són les normes de convivència, la moral i bons costums generalment acceptats. A aquest efecte, l'Usuari s'obliga i compromet a NO utilitzar qualsevol dels Continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits a l'Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar , inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota mena de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per akaceramica.com, d'un altre USUARI o de qualsevol usuari d'Internet (hardware i software).

L'Usuari s'obliga i es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers qualsevol mena de material contingut a akaceramica.com, com ara informacions, textos, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari, logotips, marques, icones, tecnologia, fotografies, programari, enllaços, disseny gràfic i codis font, o qualsevol altre material a què tingués accés en la seva condició d'Usuari de akaceramica.com, sense que aquesta enumeració tingui caràcter limitatiu. Així mateix, de conformitat amb tot això, l'Usuari no podrà:

Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra manera comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l'autorització escrita i explícita d'akaceramica.com, que és titular dels drets corresponents, o bé que això resulti legalment permès.
Suprimir, manipular o de qualsevol manera alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets d'akaceramica.com o dels seus titulars, de les empremtes i/o identificadors digitals, marques d'aigua, o de qualsevol altre mitjà tècnic establert pel seu reconeixement.
L'Usuari haurà d'abstenir-se d'obtenir i fins i tot d'intentar obtenir els Continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s'hagin indicat a aquest efecte a les pàgines web on es trobin els Continguts o, en general, dels que es facin servir habitualment a Internet a aquest efecte sempre que no comportin un risc de dany o inutilització d'akaceramica.com, i/o dels Continguts.
 
1. DADES IDENTIFICATIVES DEL TITULAR DEL LLOC WEB
En compliment del deure informació estipulat a l'article 10 de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Jordi Rovira Valls, amb DNI 39361165T, d'ara endavant akaceramica.com, en qualitat de titular del lloc web akaceramica.com, amb domicili a Casanova de Casaponsa s/n, codi postal 08517 a Sagàs, Barcelona, ​​adreça de correu electrònic aka@akaceramica.com, comunico aquesta informació que conforma i regula les condicions de ús en aquesta pàgina, les limitacions de responsabilitat i les obligacions que els usuaris del lloc web que es publica sota el nom de domini akaceramica.com assumeixen i es comprometen a respectar.
2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen a akaceramica.com són propietat de akaceramica.com o, si escau, dels seus respectius propietaris, sense que es pugui entendre que l'ús o l'accés al Portal i/o als Continguts atribueixi a l'Usuari cap dret sobre les esmentades marques, noms comercials i/o signes distintius i sense que es puguin entendre cedits a l'Usuari, cap dels drets d'explotació que existeixen o puguin existir sobre aquests Continguts. De la mateixa manera els continguts són propietat intel·lectual d'akaceramica.com, o de tercers si és el cas, per tant, els drets de propietat intel·lectual són titularitat d'akaceramica.com o de tercers que n'han autoritzat l'ús, als quals correspon l'exercici exclusiu de els drets dexplotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquest web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial d'akaceramica.com o de tercers inclosos a akaceramica.com que hagin cedit continguts donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.
3. DISPONIBILITAT D'AKACERAMICA.COM
akaceramica.com no garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a akaceramica.com, als seus continguts, ni que aquest es trobin actualitzats, encara que desenvoluparà els seus millors esforços per, si escau, evitar-los, solucionar-los o actualitzar-los. Per tant, akaceramica.com no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l'Usuari que portin causa de fallades o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del portal durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

akaceramica.com exclou, amb les excepcions contemplades a la legislació vigent, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin ser deguts a la manca de disponibilitat, continuïtat o qualitat del funcionament d'akaceramica.com i dels Continguts, al no compliment de l'expectativa d'utilitat que l'USUARI hagués pogut atribuir a www.akaceramica.com i als continguts.

La funció dels Hiperenllaços que apareixen en aquesta Web és exclusivament informar l'Usuari sobre l'existència d'altres Web que contenen informació sobre la matèria. Aquests Hiperenllaços no constitueixen cap suggeriment ni cap recomanació.

akaceramica.com no es fa responsable dels continguts d'aquestes pàgines enllaçades, del funcionament o utilitat dels Hiperenllaços ni del resultat d'aquests enllaços, ni garanteix l'absència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en el sistema informàtic ( maquinari i programari), els documents o els fitxers de l'Usuari, excloent qualsevol responsabilitat pels danys de qualsevol classe causats a l'Usuari per aquest motiu.

L'accés a akaceramica.com no implica l'obligació per part de akaceramica.com de controlar l'absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic nociu. Correspon a l'Usuari, en tot cas, la disponibilitat d'eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius; per tant, akaceramica.com no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir durant la prestació del servei de akaceramica.com, ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l'Usuari o de tercers (hardware i software), els fitxers o documents emmagatzemats en aquest, com a conseqüència de la presència de virus a l'ordinador de l'Usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de la Web, d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades.

La prestació del servei d'akaceramica.com i dels continguts té, en principi, durada indefinida. akaceramica.com, no obstant, queda autoritzat per donar per acabada o suspendre la prestació del servei d'akaceramica.com i/o de qualsevol dels continguts en qualsevol moment. Quan sigui raonablement possible, akaceramica.com advertirà prèviament la terminació o suspensió de akaceramica.com.
4. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT
akaceramica.com exclou tota responsabilitat per les decisions que l'Usuari pugui prendre basat en aquesta informació, així com pels possibles errors tipogràfics que puguin contenir els documents i els gràfics de akaceramica.com. La informació està sotmesa a possibles canvis periòdics sense avís previ del seu contingut per ampliació, millora, correcció o actualització dels continguts.

Totes les notificacions i comunicacions per part d'akaceramica.com a l'Usuari realitzats per qualsevol mitjà es consideraran eficaces a tots els efectes.

Per a totes les qüestions que se suscitin sobre la interpretació, l'aplicació i el compliment d'aquest Avís Legal, així com de les reclamacions que es puguin derivar del seu ús, totes les parts intervinents se sotmeten als Jutges i Tribunals de la província de Barcelona, ​​renunciant-hi de manera expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

Aquest Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent.
 
 
 
Legalitat i privacitat

Política de privadesa

A akaceramica.com, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d'Internet i conscients de la importància de la rigorosa privadesa de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privadesa per tal que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que obté dels visitants i usuaris.

Com a usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar al lloc. De no acceptar-les, has d'abandonar el lloc, sense fer-ne cap ús i el seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.
1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES
El titular del lloc i responsable del tractament de dades és Jordi Rovira Valls, amb DNI 39361165T, per contactar pots fer servir l'adreça de correu electrònic aka@akaceramica.com o correu postal a Casanova de Casaponsa s/n, codi postal 08517 de Sagàs, Barcelona.
2. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES
Als nostres llocs web, hi ha uns apartats específics on pots anotar les teves dades per rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d'alguns programes que es distribueixen. Nosaltres t'assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de manera totalment confidencial.

Formulari de contacte: Mantenir el contacte amb tu o altres accions obligatòries.

Subscripció a butlletins: Enviar butlletins a la teva adreça de correu electrònic.

Les dades s'emmagatzemaran mentre hi hagi previsió del seu ús per a la fi per la qual van ser demanades.

No es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

El web pot utilitzar galetes, consulta la nostra política de galetes.

L'ús de les teves dades es realitza perquè ens dónes el teu consentiment per utilitzar els que ens proporciones als formularis per a un ús específic que s'indica a cadascun. Les teves dades només són necessàries per als usos concrets pels quals se't sol·liciten, si no ens les facilites, aquests serveis no són possibles.
 
3. TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES
Hi ha un compromís ferm per part nostra que les dades que proporcioni a akaceramica.com, no seran venuts ni cedides a terceres persones sense el previ consentiment de l'interessat sota cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. akaceramica.com no es fa responsable de les polítiques i pràctiques de privadesa d'aquests altres llocs.
4. DRETS DELS INTERESSATS
Tens el dret d'accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada a les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per això simplement has d'escriure un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic aka@akaceramica.com on t'atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerit sobre això.

Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència a la Xarxa espanyola és l'Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.