Servei d'atenció al client

COM ET PUC AJUDAR?

Pots pagar de manera segura amb targeta de crèdit o dèbit, Google pay y Apple pay.

Per a qualsevol problema durant el pagament envia un correu i hi buscarem una solució.

Enviem per tot Europa, mitjançant missatgeria convencional o urgent (pots escollir consultar els preus abans d’acabar la comanda). 

Els enviaments es realitzen durant els proper 1-2 dies després de rebre la comanda. Mitjançant un paquet segur, tenint en compte la fragilitat del producte, i realitzat amb materials reciclats o reciclables evitant al màxim l’ús de plàstics.

A partir del moment de la signatura de l’albarà de lliurament del paquet, es considerarà que la comanda ha estat lliurada satisfactòriament. En aquest mateix moment, és responsabilitat del client notificar en aquest albarà de lliurament si hi hagués algun tipus de desperfecte o anomalia quant a l’estat de la mercaderia.

Tens dret de devolució de qualsevol producte adquirit. Aquest termini serà de 14 dies des de la data de recepció de la comanda.

Les devolucions es regiran pels següents termes:

1- Has de comunicar mitjançant un correu electrònic a l’adreça aka@akaceramica.com indicant el motiu de la devolució.

 · Si el motiu de la devolució és un trencament, un article defectuós o no corresponent a la comanda formulada, akaceràmica es compromet a córrer amb les despeses de devolució i del nou enviament.

 · Si per contra, el motiu de devolució és degut a un canvi d’opinió, o qualsevol altra causa personal aliena a akaceràmica, l’empresa es compromet a reemborsar l’import de la mercaderia retornada, però no així l’import de les despeses d’enviament ni devolució

 . Es consideraran les despeses de devolució com aquelles que el client pagui a la seva empresa de transport contractada per fer la devolució a la direcció d’akaceràmica.

2 – Perquè una devolució es consideri acceptada, els articles adquirits han de ser rebuts en el seu embalatge original, precintat i en perfecte estat.

3 – Els paquets amb les devolucions seran enviats a la direcció d’akaceràmica: Masia Casanova de Casaponsa s/n, 08517, Sagàs (Barcelona).

4 – En cas que el client volgués anul·lar una comanda, tindrà dret a fer-ho sense incórrer en cap despesa abans de la sortida de la comanda

5 – Si l’anul·lació de la comanda es notificada després de la sortida del paquet, el client haurà de fer-se càrrec de les despeses d’enviament i devolució de la comanda.

Els enviaments es realitzen mitjançant un paquet personalitzat per a cada comanda, de manera que s’asseguri al màxim possible la seguretat del viatge, tenint en compte la fragilitat del producte.

El teu paquet estarà realitzat amb materials reciclats o reciclables, evitant al màxim l’ús de plàstics.